Ayda
Ayda

Lees meer over Ayda

Na haar studie rechten is Ayda in de fiscale sector beland, maar daar vond ze niet de voldoening die ze zocht. Toen ze in aanraking kwam met vastgoed, was ze geïntrigeerd door de combinatie van de sociale en inhoudelijke aspecten die deze sector te bieden heeft. Toen ze benaderd werd door RNHB, raakte ze door de gesprekken gecharmeerd van RNHB. Hoe kwam dat? En hoe ervaart ze werken bij RNHB nu? 

Ayda was niet op zoek naar een nieuwe baan maar na een paar gesprekken met RNHB werd haar interesse gewekt. Ze was onder de indruk van het unieke karakter van RNHB en de ambities van het bedrijf: ‘‘RNHB is een club is die niet heel veel voorkomt. Het is geen bank, maar wel een financier en specifiek gericht op vastgoed. Ik dacht: ik ga niet snel zo’n partij weer tegenkomen als RNHB.’’ 

Ayda werkt nu bij RNHB bij de Real Estate Advisory afdeling en de diversiteit van haar werk spreekt haar erg aan. Ze ziet verschillende typen vastgoed en klanten. “ Van hotels tot transformaties of winkelcentrums, de aanvragen verschillen wekelijks.” 

Lees meer over Ayda

De sfeer bij RNHB

Ayda omschrijft de bedrijfscultuur bij RNHB als een omgeving waar hoge verwachtingen zijn en waar je intellectueel wordt uitgedaagd. ‘‘Er wordt van je verwacht dat je innovatief en assertief bent, en er is ruimte om te laten zien wat je kunt inbrengen. Ik vind dit persoonlijk fijn. Ik houd van uitdagingen en ruimte om ideeën uit te voeren. Als je een goed idee hebt, krijg je de ruimte om het te presenteren en als het niet goed is, krijg je eerlijke feedback.’’ 

‘‘De dagelijkse sfeer bij RNHB is ook plezierig. We werken intensief samen waardoor we elkaar goed leren kennen. De teams zijn compact en er is veel samenwerking tussen verschillende teams, die ieder hun eigen expertise hebben. Door deze samenwerking, leer je ook nieuwe dingen vanuit andere disciplines, bijvoorbeeld vanuit Finance of Legal perspectief.”

Adviezen van Ayda  

We vroegen Ayda naar haar advies voor toekomstige medewerkers. ‘‘Ik zou zeggen: kijk waar je blij van wordt, wees ondernemend en spring in het diepe. RNHB biedt veel mogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen.” 

Een kijkje in de toekomst  

Voor de toekomst ziet Ayda nog kansen bij RNHB. ‘‘Ik krijg veel kansen bij RNHB als ik kijk naar het afgelopen jaar. Van het schrijven van artikelen tot het geven van presentaties aan klanten en het meewerken aan verschillende projecten. Ik zie mijn werk vooral als heel afwisselend.’’

Tot slot vragen we nog wat er op Ayda’s bucketlist staat. “Het lijkt mij leuk om een keer voor een nog eens in het buitenland te werken – wie weet ligt dat nog in het vizier.”