Over ons

Wie is RNHB?

RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. We verlenen op maat gemaakte vastgoedfinancieringen voor particulieren, professionals en intermediairs.

Met meer dan 150 vastgoedprofessionals in ons team, weten we precies wat er op de Nederlandse vastgoedmarkt speelt. We specialiseren én verdiepen ons in (lokale) kansen in residentieel, commercieel of gemixt vastgoed. We hebben grote ambities: we proberen altijd ons portfolio uit te breiden en onze positie als marktleider te versterken. En met een stevige basis en een goede concurrentiepositie kunnen we blijven innoveren en groeien. 

Wie is RNHB?

Modern & flexibel kantoor

Wij vinden dat waar je werkt, moet laten zien hoe je werkt. Dus werken we in een modern en flexibel kantoor. We hebben ook een fijne business lounge waar je kunt genieten van een lekkere lunch met je collega’s.
 

Geen kamers waar je je in kunt verstoppen, maar veel glas en open ruimtes. Zodat onze manier van werken ook letterlijk transparant is. Alle werkplekken zijn flex, ook die van het management. Wil je écht even focussen? Geen punt, daar zijn de concentratieplekken voor. Met je laptop en telefoon van de zaak ben je trouwens sowieso flexibel om te werken waar je maar wilt. Met onze locatie in hartje Utrecht zit je in een levendige omgeving. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Koffietentjes, lunchzaken en cafés om te borrelen vind je allemaal om de hoek.  

Modern & flexibel kantoor

Waarom jij bij RNHB wil werken

Ontdek een wereld van mogelijkheden bij RNHB en geniet van onze betrokken medewerkersvoordelen die jouw professionele en persoonlijke groei stimuleren! Bij RNHB zijn we toegewijd aan het creëren van een bloeiende werkomgeving waarin jouw succes ons succes is. Sluit je aan bij ons dynamische team en laat je verwennen met een scala aan voordelen die jouw carrière en welzijn naar nieuwe hoogten tillen!

Ondernemend team

Ondernemend team

Persoonlijk ontwikkel budget

Persoonlijk ontwikkel budget

Modern kantoor

Modern kantoor

Goed geregeld pensioen

Goed geregeld pensioen

RNHB Foundation

RNHB Foundation

Écht goede koffie

Écht goede koffie

Modern mobiliteitsbeleid

Modern mobiliteitsbeleid

VrijMiBo’s

VrijMiBo’s

Gezamenlijke sportevents

Gezamenlijke sportevents

Onbeperkt verlof

Onbeperkt verlof

Klaar voor een carrière bij RNHB?

We zijn altijd op zoek naar talent dat graag wil leren én met ons mee wil groeien. Ondernemende mensen met een hands-on mentaliteit: die voegen we graag toe aan ons team. Bij RNHB willen we bovendien blijven innoveren, dus goede ideeën zijn altijd welkom. Je kunt bij ons snel stappen maken en iedereen in de organisatie is goed benaderbaar. 

Dus, zie jij een carrière bij RNHB wel zitten? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen. Heb je vragen over RNHB of over onze openstaande vacatures? Of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden binnen onze teams?  

Stuur een mail met je cv en motivatie naar hr@rnhb.nl

Klaar voor een carrière bij RNHB?