Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Wilt u één beleggingspand of juist een complete portefeuille (her)financieren? Koopt u een woning, bedrijfsruimte of een combinatiepand voor de verhuur? Dan bent u bij RNHB, dé vastgoedfinancier van Nederland, aan het juiste adres. Met het financieren van vastgoed als enige focus, hebben wij een enorme expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Bij RNHB richten wij ons op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is.

En het werkt. Zo goed zelfs dat onze portefeuille jaarlijks groeit en ons team in korte tijd verdubbeld is in omvang.

Ons kantoor

Ons kantoor

Wij vinden dat waar je werkt, moet laten zien hoe je werkt. Dus werken we in een modern en flexibel kantoor.

Geen kamers waar je je in kunt verstoppen, maar veel glas en open ruimtes. Zodat onze manier van werken ook letterlijk transparant is. Alle werkplekken zijn flex, ook die van het management. Wil je écht even focussen? Geen punt, daar zijn de concentratieplekken voor. Met je laptop en telefoon van de zaak ben je trouwens sowieso flexibel om te werken waar je maar wilt.

Met onze locatie in hartje Utrecht zit je in een levendige omgeving. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Koffietentjes, lunchzaken en cafés om te borrelen vind je allemaal om de hoek. Aanrader: tijdens de lunch een mooie stadswandeling maken!