Ben jij een young talent?

RNHB gelooft dat interesses veranderen en vaardigheden groeien. Zeker als je jong bent en aan het begin van je carrière staat. Daarom werken onze young talents in brede rollen in plaats van afgebakende functies.

“Als young talent ontdek je beetje bij beetje wat je wilt en wat je kunt in verschillende vakgebieden. Terwijl je tegelijkertijd in rap tempo je vakkennis en persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelt.”

Typisch young talents

 • Werken in verschillende vakgebieden
 • Leren van experts
 • Ontwikkelen met (online) trainingen
 • Eigen verantwoordelijkheid

Hoe werkt het?

Je start in een rol die op dit moment je interesse heeft en waar we een plek voor vrij hebben. Bijvoorbeeld in vastgoed, sales, finance, HR of marketing. Je komt te werken in een team van experts met elk hun eigen kennis en ervaring. Hier begint je ontwikkeling. Daarnaast krijg je meteen eigen verantwoordelijkheden, dus leer je extra snel.

Het pad dat je volgt, vormt zich gaandeweg via jouw interesses en groei. Het kan zijn dat je van alle experts in je team wilt leren. Of dat je merkt dat één bepaald specialisme je heel erg ligt. Hoe lang je in je beginrol blijft werken, hangt af van wat je leuk vindt, waar je je in ontwikkelt en wat voor werk er ligt.

Als je merkt dat een andere richting je enthousiast maakt, dan mag je die ontdekken. Bijvoorbeeld door bij een project aan te sluiten of zelfs helemaal over te stappen naar een ander vakgebied. Op elk moment mag je kritisch zijn op wat je doet en kunt, én op waar je energie van krijgt. Jij groeit en leert, en je werk verandert met je mee!

Online trainingsplatform

Tussendoor werk je met trainingen aan alles waarin je beter wilt worden. Je volgt de trainingen op ons online trainingsplatform. Daarin heb je onbeperkt toegang tot meer dan 100 online programma’s, variërend van vakkennis tot persoonlijke vaardigheden.

Vakkennis

 • Wft Basis
 • Wft Hypothecair Krediet
 • Marketing en communicatie
 • Socialmedia-marketing

 … en meer!

Persoonlijke vaardigheden

 • Agile/Scrum
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Adviserend verkopen
 • Regisseer je eigen loopbaan

 … en meer!

Voorbeeld 1

Janneke heeft nét haar opleiding Human Resources Management afgerond. Ze start bij RNHB als HR-collega. Al snel ontdekt ze dat ze de marketingkant van het werk het leukst vindt. Met een online training ontwikkelt ze haar marketing skills. Na een tijdje doet ze een project op het snijvlak van HR en marketing. Nu ze daar aan geproefd heeft, weet ze het zeker: ze wil uitzoeken of een marketingrol bij haar past. Omdat er genoeg projecten zijn om op te pakken, krijgt ze die kans als Projectleider Marketing. Wie weet wat er daarna volgt…

Voorbeeld 2

Rutger deed de opleiding Management, Economie en Recht. Bij RNHB begint hij. De vastgoedwereld kent al snel geen geheimen meer voor hem en hij wil meer. Hij werkt aan zijn skills en dat wordt gewaardeerd: hij krijgt tekenbevoegdheid en groeit door tot tweede man. Maar Rutger wil ook andere rollen ontdekken. Zijn commerciële interesse leidt hem naar de rol van Accountmanager. Hij begint op de binnendienst en kan daarna op pad als Accountmanager buitendienst. Het mooiste is… hij is nog altijd niet uitgeleerd!


Klinkt goed?

Zie jij jezelf al als young talent bij RNHB? Van tijd tot tijd komen er young talent plekken vrij. Check regelmatig onze vacatures en mis ze niet!
Meer weten?
Neem contact op via de contactpagina als je meer wilt weten over onze young talent rollen.