Sollicitatieprocedure

Hoe het werkt

Sollicitatie verstuurd? Spannend! We vertellen je hier hoe het verder gaat nadat je hebt gesolliciteerd.

  1. Bij de sollicitatie heb je een profiel gemaakt waarmee je kunt inloggen in je eigen sollicitatieportaal. Check hier de status van je sollicitatie en bekijk berichten die je hebt ontvangen. Je ontvangt hier ook een e-mail van op het opgegeven e-mailadres.

  2. Maakt jouw sollicitatie ons nieuwsgierig? Dan nodigen we je uit voor een kennismaking. Die heb je meestal met de leidinggevende van het team.

  3. Als de kennismaking naar meer smaakt, volgt er meestal nog een tweede gesprek. Je gaat dieper in op het werk en hoe jij daarin past. Vaak sluit er een directe collega aan bij dit gesprek.

    Let op: bij sommige vacatures vragen we je ook een online assessment te doen, bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest. Dit staat dan vooraf vermeld in de vacature.

  4. Als we allebei enthousiast zijn, heten we je van harte welkom! Voordat je kunt beginnen, heb je nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Een screening is ook onderdeel van het proces. Daarin zit onder andere een identiteitscontrole, Verklaring Omtrent Gedrag en een check bij je oud-werkgevers.

Heb je vragen over hoe het in z’n werk gaat? Neem dan even contact op. We helpen je graag!