Over RNHB

RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Met onze hypotheken financieren we panden bestemd voor verhuur. Denk aan gezinswoningen of studentenhuizen. En aan commerciële panden zoals kantoren en winkelpanden. We financieren deze beleggingspanden voor een breed publiek: van consumenten of zzp’er tot aan professionele vastgoedbeleggers.

Werken bij RNHB
125 jaar 
in de markt
Hartje Utrecht
is onze thuisbasis
± 90 collega's
vol passie en energie
Collega's
die om elkaar geven
Oplossen
is onze denkwijze

Bij RNHB werken ongeveer zestig enthousiaste collega’s en we zijn hard aan het groeien. Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkst. We willen een persoonlijke online dienstverlener zijn die anders is dan wat je verwacht bij een vastgoedfinancier. We houden van nieuwe technologie en omarmen een agile manier van werken.

 Onze collega’s werken graag bij ons vanwege de fijne samenwerking en informele sfeer. Je kunt altijd bij iemand terecht met een vraag of idee. Zo komen we tot onze goede oplossingen. Het mooie is dat je ook snel groeit bij RNHB. Aan de ene kant omdat je veel kunt leren van onze experts, aan de andere kant omdat je meteen eigen verantwoordelijkheid krijgt. We halen het beste uit jouw talent!

RNHB staat voor:

Vakkundig
Met meer dan 125 jaar expertise in huis durven we te zeggen: wij zijn goed in wat we doen. We hebben veel kennis in huis en we houden die altijd op peil. Kennis delen zit in onze genen!

Betrokken
We willen onze klanten goed leren kennen. Want alleen zo wordt hun droom ook de onze en kunnen we die samen waarmaken. Dit geldt ook voor collega’s: we weten wat er speelt en helpen elkaar waar nodig.

Verfrissend
Meedenken en oplossen – daar geloven we echt in. Verfrissend zijn zit ‘m in van alles: nieuwe manieren van werken, kansen zien waar anderen stoppen, kleding dragen waar jij blij van wordt... En daar zijn we trots op.

Ons kantoor

Wij vinden dat waar je werkt moet laten zien hoe je werkt. Dus werken we in een modern en flexibel kantoor. Geen kamers waar je je in kunt verstoppen, maar veel glas en open ruimtes. Zodat onze manier van werken ook letterlijk transparant is. Alle plekken zijn flex, ook die van het management. Wil je écht even focussen? Geen punt, daar zijn de concentratieplekken voor. Met je laptop en telefoon van de zaak ben je trouwens sowieso flexibel om te werken waar je maar wilt.

 Met onze locatie in hartje Utrecht zit je in een levendige omgeving. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Koffietentjes, lunchzaken en cafés om te borrelen vind je allemaal om de hoek. Aanrader: tijdens de lunch een mooie stadswandeling maken!

Testimonials